Eerste Teambijeenkomst Rabobank Team 1 (december 2008)

Het Rabobank Team 1 bestaat deels uit kanjers van Alpe d'HuZes 2008, aangevuld met nieuwe enthousiaste renners. Allen zijn zeer gemotiveerd om met het team een top prestatie neer te zetten met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen voor de strijd tegen kanker. In december 2008 hebben we de eerste teambijeenkomst gehad in Utrecht.

Om 19:00 uur hadden we afgesproken. Eerst hebben we een hapje gegeten en onder het genot van een bakje koffie en een drankje kennis gemaakt. De aftrap Alpe d'HuZes 2009 is feitelijk gedaan. Tijdens de bijeenkomst hebben we veel elementen besproken; voorstelrondje, sponsoring, training, medisch keuringen, eten & drinken tijdens de dag, verblijf op de camping, kleding bestellen, en overige belangrijke zaken. In de balk hiernaast is de link "deelnemers voorgesteld" te vinden waarop de renners zich voorstellen!

Kortom een prettig manier om iedereen te leren kennen en zeker ook voor de nieuwelingen erg leerzaam. Als Rabobank Team 1 gaan we dit jaar een onvergetelijk jaar tegemoet, een enthousiast jaar, een jaar wat we als team niet snel zullen vergeten, een trainingsjaar met vele mooie en zware tochten in Limburg en de Ardennen, maar het belangrijkste is om als team een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Wij zijn er nu nog niet klaar voor (qua traning...), maar een ding is zeker, wij gaan er met zijn allen 100% voor!.